Köpvillkor

KÖPVILLKOR

Personuppgifter
I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss.

Betalning
Betalning sker via Klarna eller kortbetalning.

Ångerätt
Du har alltid 14 dagars ångerrätt. Läs mer om vad som gäller under återbetalningspolicy.

Fraktpolicy 
Leveranstiden varierar mellan 6-15 dagar, under högsäsong kan det dessvärre bli en vecka extra. 
  
Ej uthämtat paket
I de fall du inte hämtar ut beställt paket tar vi ut en avgift på 149 kr. Avgiften avser frakt och omkostnader. Avgiften dras från din återbetalning via Klarna. Skulle din beställning vara lägre än 149 kr sker ingen återbetalning alls.

Återbetalningspolicy
För att vara berättigad till retur måste din produkt vara i samma skick som du fick den. Den ska också finnas i originalförpackningen. Köparen står för hela returkostnaden och produkten ska skickas till vårt lager i Kina.
Återbetalningar görs till ditt bankkonto eller bank-giro. Återbetalningen sker normalt inom 5 arbetsdagar från det att vi har mottagit och godkänt din retur. Det kan ta ett par dagar innan du ser summan på ditt konto, beroende på bank.

Import och avgifter
Som köpare är du ansvarig för att agera som importör när produkter köps från PlanteraMera och levereras till ditt land. Detta innebär att du är ansvarig för att betala eventuell moms, tullavgifter och andra relaterade importavgifter som kan tillkomma i samband med leveransen. Dessa avgifter fastställs av ditt lands tullmyndighet och varierar beroende på land. Vi rekommenderar att du kontaktar dina lokala tullmyndigheter för att få detaljerad information om dessa kostnader innan du genomför ditt köp.

Observera att PlanteraMera inte har kontroll över dessa avgifter och inte kan förutsäga deras omfattning. Eventuella extra kostnader för tullklarering ska också hanteras av dig som köpare.

Genom att genomföra ett köp hos PlanteraMera bekräftar du din förståelse och ditt godkännande av dessa villkor.